Datum/Tid
09/05/2019

Välkommen att se oss sätta upp Pang i bygget!

Årets spex ”Pang i Bygget! eller när allt gick snett” utspelar sig i en liten stad i norra Italien under 1100-1300-talet. Få med egna ögon se hur stadens borgmästare tillsammans med en arkitekt försöker konstruera ett nytt landmärke, trots att de ständigt möts av oväntade motgångar. En gammal syskonrivalitet med borgmästarens syster, tillika sittande påve, tycks ligga bakom… Samtidigt i stadens hjärta kämpar det kärleksfulla paret Pastina och Linguini med att få ekonomin på restaurangen Di Al Dentes att gå runt, trots maffians monopol på råvaror. Mer om detta, och mycket mer utlovas under KVSIFs 75-års jubileumsspex!

När?

torsdag 9/5, 18:00

Var?

Teaterstudio Lederman, Gästrikegatan 13, Stockholm

För att boka biljetter till denna föreställning fyller du i antal platser och din kontaktinformation nedan. Viktigt att du fyller i ditt namn, telefonnummer och e-postadress för att få information om betalning, så att bokningen går så smidigt som möjligt. Information om betalning kommer i ett bekräftelsemail du får när du har bokat dina biljetter.

Bokning

Biljettyp Pris Platser
För dig som studerar
120.00 kr