Bokningssystem

Välkommen till KVSIF:s biljettbokningssystem. På vår hemsida kan du förhandsboka din biljett till vald föreställning. Det betyder att du endast reserverar en plats och att betalning sker innan föreställningen.

Gå till vår biljettsida för att boka en biljett till det datum som passar dig bäst. För att slutföra bokningen så måste du betala biljettpriset till Plusgiro: 9611-5 eller till swishnummer 123 07 48 202. Märk din betalning med ditt namn!

Bokningen kostar dig ingenting. Vill du boka för flera personer måste du ange deras namn under bokningsprocessen. När bokningsprocessen på vår hemsida är färdig kommer du få ett mejl som bekräftar din bokning. Kontrollera din skräppost!

Ansvariga från KVSIF kommer gå igenom din bokning och kontrollera att saker och ting är korrekta. Spara detta mejl fram till föreställningen då det fungerar som ett kvitto och bevis på din bokning. Vi ber även dig (och dina vänner) att ta med dig giltig legitimation till föreställning. Eftersom biljetten är personlig så kommer vi kontrollera om du har genomfört betalningen.

Har du frågor angående vårt bokningssystem, föreställningen, kostnader etc. så kan du kontakta oss via kvsif@s.kth.se.

// KVSIF

Betalning

För att slutföra bokningen så måste du betala biljettpriset till Plusgiro: 9611-5 eller till swishnummer 123 07 48 202. Märk din betalning med ditt namn!

TeaterStudio Lederman

Mer information finns på deras egna hemsida.

TeaterStudio Lederman
Gästrikegatan 13
113 62 Stockholm

Personuppgiftslagen (PUL)

Dina uppgifter behandlas konfidentiellt. Vi hanterar de uppgifter du har registrerat enligt Personuppgiftslagen, PUL. Genom att registrera dig hos oss eller boka en biljett till föreställning; har du givit ditt samtycke att vi lagrar, sammanställer och brukar dessa uppgifter för det syfte du lämnat dem.

Vi kommer använda dina uppgifter för att först kontrollera om bokningen är legitim. Sedan kommer vi sända en bekräftelse till angiven mejl för att åter verifiera detta. Det är på grund av denna anledning bäst att uppge din privat mejl-adress.

Skulle vi, mot all förmodan, inte kunna kontakta dig via angiven mejl-adress så kommer vi kontakta dig via det angivna telefonnumret.

Känner du dig obekväm med detta så är välkommen att lämna dina synpunkter hos oss. Vårt mål är att du som besökare ska få den absolut bästa upplevelsen. Du kan kontakta oss via kontakt-formuläret ovan.

// KVSIF

www.kvsif.se

Hemsidan ägs och förvaltas av KVSIF.SE.

Baskod är skriven av Pedro Bernardino och baserar sig på WordPress.
Sidan är uppbyggd av André Wisén.
Sidan uppdateras av en kompetent spexare.