Datum/Tid
06/12/2014 - 07/12/2014
16:00 - 02:00


Ärade spexare!

Då har det blivit dags att köpa biljett till KVSIF:s Jubelkapitel 2014. Jubelkapitel 2014 kommer äga rum på Campus Valhallavägen den 6:e december och bli en händelse i minnenas tecken. Klädsel för kvällen är mörk kostym eller finare.

De olika biljettyperna finns nedan och i priset ingår en Jubileumsbok där hela KVSIF:s historia är ansamlad samt fördrink och en fin trerättersmiddag. Prisvärt! Observera att denna anmälan är bindande så om du skulle ångra dig finns det tyvärr ingen återbetalningsmöjlighet. Sista anmälningsdag är torsdagen den 20 november. Sista betalningsdag är 5 december. Det kommer dock ges möjlighet att betala i dörren den 6 december men i begränsad utsträckning. Det finns tyvärr inte möjlighet att deltaga i Jubelkapitlet som respektive eller utomstående. 

Ett löst program för kvällen lyder:
Kl. 17:00 börjar fördrinken där det kommer erbjudas en nostalgitripp modell större i form av ett bildspel med gamla spexbilder, en utställning av gamla spexklenoder, gamla programblad m.m.

Efter fördrinken väntar sedan en gasque med trerättersmeny och tillhörande vätskande ämnen. Gasquen äger rum på en plats på campus där få spexare har gasquat tidigare.

Kvällen kommer sedan övergå till ett mer motionerande tillstånd i form av efterkör som ger dig möjlighet att dansa och socialisera fram till klockan tre på natten.

Kom ihåg att vi gärna ser att ni samlar ihop era spexkamrater och framför gyckel under middagen. Gyckel anmäles senast onsdag 3 december till QJ Annika Jönsson på annijons@kth.se.

 

Bokningsinformation
En bokningsbekräftelse med information om betalningsvillkor och ytterligare information om Jubelkapitlet kommer att skickas till angiven mail direkt efter bokning. Om du inte får denna bekräftelse eller har några frågor hör av dig till kvsif@s.kth.se.

Bokning

Bokningen är stängd för detta event.